Fertilitet, Graviditet, Børn og Zoneterapi

Der kan være mange årsager til barnløshed. 15-20% af befolkningen oplever infertilitet enten i perioder eller vedvarende. I Danmark er omkring 8% af de børn der fødes, hjulpet til verden ved fertilitetsbehandling. Denne tendens ser vi også i den øvrige vestlige verden, hvor 1 ud af 7 par søger medicinsk rådgivning om barnløshed.

Det lykkes for langt de fleste at få børn, men omkring 3% af befolkningen forbliver uønskede barnløse.

Men der er håb. Zoneterapi har hjulpet mange kvinder til graviditet. Også i forbindelse med insemination eller IVF-behandling er det en særdeles god idé at supplere med zoneterapi. Dels fordi en ganske almindelig udrensning af kroppen kan være guld værd i denne her forbindelse. De mange affaldsstoffer, som gennem årene har aflejret sig i kroppen, kan svække dine organer og hæmme de naturlig processer i kroppen.

Hvis der er problemer med hormonsystemet, manglende eller uregelmæssige menstruationer, kan zoneterapi afhjælpe ubalancer her. Livmoderslimhinden kan stimuleres osv.  Hvis mandens sædkvalitet er for dårlig er det også en god idé, at behandle ham, for at få skabt balance i kroppen.

Mit speciale er at behandle gravide, kvinder der ønsker at blive gravide samt spædbørn med kolik og maveproblemer.
Er du gravid kan zoneterapi hjælpe dig, hvis du har ubehag som kvalme, træthed, forstoppelse, hovedpine, bækkenløsning eller bare ønsker velbehag eller en større ro og et bedre velbefindenede under graviditeten.

Du kan også læse mere i disse artikler jeg har skrevet;
· Zoneterapi til for tidligt født børn
· Zoneterapi mens du er gravid!
· Zoneterapi og fertilitet!